KlokHolding_Tooropstraat_met-logo-Wonivo2.jpg

Wonen op steeds hoger niveau

Door te werken met co-makers kunnen we snel met vastgestelde ‘bouwstenen’ een Wonivo appartementencomplex samenstellen, inclusief bouwkostenindicatie en globale planning. De input van corporaties en vastgoedbeleggers is gebruikt om een concept te ontwikkelen dat volledig aansluit bij de behoeften uit de markt.

Wonivo is het concept van Van de Klok voor gestapelde bouw. De naam 'Wonivo' is niet voor niets afgeleid van de woorden 'wonen' en 'niveau' (in hoogte en kwaliteit). Daarnaast heeft Van de Klok een bouwconcept voor grondgebonden woningen: BaseHome, waarmee we al vele jaren succesvol nieuwbouwprojecten ontwikkelen en realiseren. De Optimaat is ons prefab woningconcept voor een- en tweepersoonshuishoudens.

Uiteraard worden al onze concepten voortdurend doorontwikkeld op het gebied van duurzaamheid, energievoorziening en circulariteit. 

 

Gevarieerde mix bij invulling stedenbouwkundig plan

Door de combinatie van Wonivo, Optimaat en BaseHome is een gevarieerde mix mogelijk bij de invulling van een stedenbouwkundig plan met conceptwoningen en -appartementen van Van de Klok. Hierdoor ontstaat een zeer efficiënt ontwikkel- en realisatietraject met zo min mogelijk (faal)kosten en materiaalgebruik. 

Basehome-efficientie.png

Efficiënt ontwikkeltraject

Snelle prijsvorming, vaste bouwkosten en een geoptimaliseerd ontwikkel- en realisatieproces.
USP-Ecoveren-Plan-van-aanpak.png

Gevarieerde doelgroepen

Eén concept voor meerdere huishoudensgroottes in koop, huur (sociaal- en middensegment) en zorg.
USP-Ecoveren-Samen-zorg.png

Diverse opdrachtgevers

Corporaties, beleggers, zorginstellingen en externe ontwikkelaars zijn de opdrachtgevers van Wonivo.
Cam VV 50m inpassing rev2.jpg

Lingedijk, Tiel

KlokHolding_Tooropstraat_Nijmegen_BASE_03_Hfdfoto.jpg

Tooropstraat, Nijmegen

KlokHolding_Tooropstraat_Nijmegen_BASE_01_s.jpg

Tooropstraat, Nijmegen

KlokHolding_Tooropstraat_Nijmegen_BASE_05_s.jpg

Tooropstraat, Nijmegen

KlokHolding_Tooropstraat_Nijmegen_BASE_11_s.jpg

Tooropstraat, Nijmegen

KlokHolding_Tooropstraat_Nijmegen_BASE_09_s.jpg

Tooropstraat, Nijmegen

Woningen voor iedere doelgroep

In het ontwikkelen en realiseren van conceptwoningen zijn we niet uniek: bijna alle grote bouwondernemingen werken met bouwconcepten om woningen betaalbaar en efficiënt te kunnen realiseren. Wat Van de Klok hierin onderscheidend maakt, is dat we alle doelgroepen van corporaties kunnen bedienen door de combinatie van onze verschillende woningconcepten. Daarbij is er voor de opdrachtgever maar één contactpersoon voor alle concepten.


Zoals gezegd: we zijn niet de enige partij met een woningbouwconcept. Maar hoe kunnen onze concepten nu vergeleken worden met die van andere aanbieders? Waar zit het onderscheid in betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid? Daar is een oplossing voor: De Woonstandaard.

Conceptenboulevard-4kant.jpg

De Woonstandaard

Om in de woningbouw een betere afstemming tussen vraag en aanbod te bereiken, heeft ‘Netwerk conceptueel bouwen’ - waar Van de Klok lid van is - in samenwerking met Aedes 'De Woonstandaard' ontwikkeld. De Woonstandaard onderscheidt een aantal te huisvesten doelgroepen en woningtypes. De combinatie doelgroep en soort woning wordt PMC genoemd: Product-Markt-Combinatie.

Bouwconcepten vergelijken met PMC's
“ Door gebruik te maken van PMC’s ontwikkelen we woningen die aansluiten bij de behoeften uit de markt. ”

Meer weten over Wonivo?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta u graag te woord.

Stefan van Duijnhoven Directeur Wonen

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid