Achterom: Youri Vissers & Maud Coppes.jpg

Maud Coppes en Youri Vissers

Alle verhalen

Achterom: Youri Vissers & Maud Coppes

01 december 2013
Achterom Wonen
Youri Vissers (21) en Maud Coppes (20) wonen sinds half augustus 2013 samen in een tussenwoning in De Horst. Ze kozen voor deze woning in Druten omdat nieuwbouw hen aanspreekt. De locatie vinden ze super: dicht bij het centrum én pal aan de dijk.

Youri Vissers (21) en Maud Coppes (20) wonen sinds half augustus 2013 samen in een tussenwoning in De Horst. Ze kozen voor deze woning in Druten omdat nieuwbouw hen aanspreekt. De locatie vinden ze super: dicht bij het centrum én pal aan de dijk. In de zomer hebben ze - net als de meeste buren - flink geklust.

Het kostte hen vier weken, naast hun werk. Youri is timmerman en Maud tandartsassistente. Ze namen pas vakantie toen ze er woonden, zodat ze lekker van hun nieuwe huis konden genieten. Alleen de tuin moeten ze nog doen. Vandaag zetten ze de schutting. Later betegelen ze de tuin nog en in het voorjaar plaatsen ze planten-bakken. Maud: “Komende zomer wil ik lekker buiten eten en gezellig barbecueën. Onze tuin wordt onderhoudsvriendelijk, want groene vingers hebben we allebei niet!”