Gijs met pensioen.JPG (1)
Alle verhalen

Contractmanager Gijs van den Heuvel met pensioen

10 juni 2020
KlokHolding Samenwerken
Gijs van den Heuvel, contractmanager bij Van de Klok, gaat na 41 dienstjaren bij Van de Klok genieten van zijn welverdiende pensioen. 9 juni was zijn laatste officiële werkdag.

Gijs kwam 1 oktober 1979 als bouwkundig tekenaar in dienst bij Aannemersbedrijf Joh. Van de Klok & Zonen, zoals Van de Klok lang geleden heette. Op 11 september 1989 werd hij projectleider en in die rol heeft hij vele mooie projecten gerealiseerd, zoals plan Schellingshof in Beek, Gamma en fitnesscentrum in Rosmalen en de invulling van het ‘oude’ Mensa-complex in Nijmegen-Oost. Veel collega’s hebben ‘het vak’ geleerd van Gijs.

Met diverse dubbelrollen waaronder personeelscoördinator, is Gijs in juli 2010 als inkoper/contractmanager doorgegroeid. Daarbij heeft hij voor Van de Klok belangrijke stappen gezet met betrekking tot contractvorming en structuur.

Gijs was - en is gelukkig nog steeds - rechtdoorzee en stond altijd open voor een goede discussie. Met zijn rol als inkoper/contractmanager waren enkele uitgangspunten belangrijk: “Wees goed voorbereid", "Weet waar je over praat" en…. "Weet wat het mag kosten”.  

Directie en collega's bedanken Gijs voor zijn 41 jaar inzet en betrokkenheid en wensen hem een mooie toekomst samen met zijn familie. Nu kan hij gaan genieten van al zijn talrijke - met name sportieve -hobby’s.

De werkzaamheden van Gijs worden overgenomen door contractmanager Mark Thijsen. Zijn contactgegevens zijn:  m.thijsen@klokgroep.nl  

 

 

Meer weten?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta u graag te woord om meer te vertellen over onze diensten.

Mark Thijsen Contractmanager

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid