Lingedijk, Tiel.jpg
Lingedijk, Tiel - 5 woningen.jpg
Lingedijk, Tiel - appt.-1.jpg
Lingedijk, Tiel - appt..jpg
Alle verhalen

Opnieuw een Wonivo-project opgeleverd

21 juni 2021
Realiseren Wonivo Wonen
De nieuwbouw aan de Lingedijk in Tiel nadert het einde. 41 vrije sector huurappartementen worden binnenkort overgedragen aan Credit Linked, de overige 28 appartementen gaan naar Kleurrijk Wonen waarbij jongeren tot 30 jaar voorrang krijgen als huurder een appartement te bewonen. Op deze manier draagt Kleurrijk Wonen een steentje bij om de krapte op de woningmarkt voor starters terug te dringen.

De 5 gerealiseerde koopwoningen van dit project gaan twee weken later over naar de nieuwe eigenaren.  

De appartementen zijn ontwikkeld volgens het Wonivo-concept. Met vaste bouwstenen realiseren wij in een relatief korte bouwtijd appartementen op iedere locatie. Het draagt bij aan de krapte op de woningmarkt en de vraag naar betaalbare appartementen voor een- en meerpersoons-huishoudens in verschillende segmenten: koop, huur, (sociaal- en middensegment) maar ook zorg.

Het eerste opgeleverde Wonivo-project aan de Tooropstraat, Nijmegen is door corporatie Woonwaarts omarmt en al ruim een jaar bewoond door enthousiaste huurders. Om de voorziening en urgentie voor Beschermd Wonen voor ouderen in de wijk Lindenholt op korte termijn te realiseren, ontwikkelen we, in opdracht van woningcorporatie Woonwaarts, aan de St. Agnetenweg in Nijmegen ca. 45 zorgappartementen. In Houten realiseren we ca. 28 appartementen aan de Druivengaarde.

 

Meer weten over ons Wonivo-concept? Neem contact op met Rob Jans, directeur Bouwconcepten.

Heeft u vragen over Wonivo? Ik informeer u graag.

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta u graag te woord om meer te vertellen over onze bouwconcepten.

Rob Jans Directeur Bouw

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid