Onze MVO pijlers

Om er zeker van te zijn dat MVO onderdeel is van onze dagelijkse bedrijfsvoering, hebben we drie MVO-pijlers aangewezen. Deze pijlers zijn overal in onze organisatie aanwezig en gaan afzonderlijk in op een van de basisprincipes van MVO (people, planet en profit).

DSC_2239.JPG

Een duurzame huisvesting

Eind 2016 verhuisde Van de Klok naar een splinternieuw kantoorpand in Nijmegen. Het nieuwe pand krijgt qua duurzaamheid een BREEAM-excellent certificering.

Alles wat MVO voor Van de Klok betekent, komt terug in dat pand. In het nieuwe pand wordt een derde van onze energie teruggewonnen, maken we gebruik van zonnepalen op het dak en vangt een speciaal watersysteem het regenwater op om de toiletten door te spoelen. Ook maken we gebruik van hoogfrequent-verlichting en zijn er 12 laadpalen voor elektrische auto’s. Door deze maatregelen combineren we functionaliteit met duurzaamheid.

Een gecertificeerde organisatie

Van de Klok investeert steeds meer in mvo. Naast oog duurzaamheid en maatschappelijke initiatieven, is beschikken over de juiste certificeringen ook een essentieel onderdeel van verantwoord ondernemen.

Onze organisatie en onze (duurzaamheids)activiteiten zijn op verschillende manieren gecertificeerd. Zo zijn we o.a. in het bezit ISO 14001, ISO 9001, FSC, PEFC en VCA certificaten en een MVO-register extended CSR report. 

Overzicht certificeringen >>

Ecoveren-kwaliteitscontrole-tijdens-werk-LR.jpg