ABN AMRO gevel Nijmegen.jpg

De statige voorgevel van ABN AMRO Nijmegen

KlokHolding_ABN_Nijmegen_BASE_04_s.jpg
KlokHolding_ABN_Nijmegen_BASE_03_s.jpg
KlokHolding_ABN_Nijmegen_BASE_02_s.jpg
KlokHolding_ABN_Nijmegen_BASE_01_s.jpg
Alle projecten

ABN AMRO GREENE Hertogstraat, Nijmegen

Onderhouden Binnenstedelijk Renovatie Verduurzaming Bankshop

Een GREENE bankshop hartje centrum van Nijmegen

Door de sluiting van de ABN AMRO bankshop realiseren wij in de huidige callcenter-locatie aan de Hertogstraat een GREENE bankshop op de begane grond.

Begin 2019 zijn de bovenverdiepingen van dit monumentale pand al door ons gerenoveerd naar het eerste callcenter waar het GREENE-concept werd toegepast. GREENE bestaat uit slimme en innovatieve oplossingen om tot een duurzame en circulaire omgeving te komen. Naast deze metamorfose zoals het verwijderen van meters elektrische kabels en het installatiewerk, werd gebruik gemaakt van oude samengeperste spijkerbroeken als isolatiemateriaal en zijn de gipsplaten hergebruikt. 

Voor deze opdracht is de grootste uitdaging de gebouwgebonden installaties op orde te krijgen en de ambitie voor het Paris Proof opleveren voor de opdrachtgever. Dit betekent dat er voldaan dient te worden aan de klimaatdoelstellingen van Parijs en er maximaal 50 kWh per vierkante meter kantooroppervlakte verbruikt mag worden.

Van de Klok Totaalonderhoud is verantwoordelijk voor de coördinering van directieleveringen waaronder de interieurbouw, het meubilair en de beveiliging. Daarnaast zorgen we zelf voor de duurzame wandafwerking met Wowood (gerecyclede houten delen).