KlokHolding_Beekstraat_Arnhem_BASE_05_s.jpg
KlokHolding_Beekstraat_Arnhem_BASE_03_s.jpg
KlokHolding_Beekstraat_Arnhem_BASE_06_s.jpg
KlokHolding_Beekstraat_Arnhem_BASE_07_s.jpg
KlokHolding_Beekstraat_Arnhem_BASE_04_s.jpg
KlokHolding_Beekstraat_Arnhem_BASE_09_s.jpg
KlokHolding_Beekstraat_Arnhem_BASE_08_s.jpg
KlokHolding_Beekstraat_Arnhem_BASE_10_s.jpg
Alle projecten

Beekstraat , Arnhem

Realiseren Sloop Binnenstedelijk

40 appartementen

40 huurappartementen in hartje Arnhem

Aan de rand van het centrum van Arnhem zijn een voormalige beddenspeciaalzaak en een Thais afhaalrestaurant gesloopt. Op deze locatie hebben Van de Klok Bouw & Ontwikkeling 40 nieuwbouwappartementen gerealiseerd voor de verhuur in opdracht van onze opdrachtgever.

In een later stadium is de herbouw van Beekstraat 74 aan deze opdracht toegevoegd nadat deze niet gespaard kon blijven tijdens de sloop van de andere panden.

Het complex bestaat uit 40 vrije sector huurappartementen aan de Beekstraat en hoek Kromme Elleboogsteeg. 16 appartementen zijn voorzien van een individuele berging. De resterende appartementen hebben het gebruik van een gemeenschappelijke fietsenberging. Alle appartementen zijn voorzien van een individueel balkon / loggia of een Frans balkon. Tevens heeft men de beschikking over een gemeenschappelijke binnentuin die functioneel is aangelegd en is voorzien van de nodige beplanting.

De appartementen zijn voorzien van kunststof kozijnen met triple glas. Het verwarmen gaat via de stadsverwarming. Ten behoeve van het comfort zijn de appartementen tevens voorzien van Jaga radiatoren.