KlokHolding_DeBrink_BASE_11_s.jpg

De Brink, Nijmegen

KlokHolding_DeBrink_BASE_07_s.jpg
KlokHolding_DeBrink_BASE_08_s.jpg

De Brink, Nijmegen

KlokHolding_DeBrink_BASE_16_s.jpg
KlokHolding_DeBrink_BASE_13_s.jpg
KlokHolding_DeBrink_BASE_03_s.jpg
KlokHolding_DeBrink_BASE_14_s.jpg
KlokHolding_DeBrink_BASE_04_s.jpg
KlokHolding_DeBrink_BASE_17_s.jpg
KlokHolding_DeBrink_BASE_18_s.jpg
De Brink 1.jpg
Alle projecten

De Brink, Nijmegen

Realiseren Ontwikkelen BaseHome Uitleggebied

40 koopwoningen en 66 huurwoningen

Nieuwe woonwijk De Brink

Deze nieuwe woonbuurt is het nieuwste deel van de wijk Oosterhout, onderdeel van de Waalsprong. De ideale locatie tussen de natuur en de stad. De Brink is een woonwijk met een ruime variatie aan nieuwbouwwoningen. Een mooie woonomgeving voor jong en oud. De Brink is ruim van opzet, heeft aangenaam veel groen en biedt volop parkeervoorzieningen.

De Brink Nijmegen bestaat uit een gedeelte koopwoningen, waaronder 14 twee-onder-kapwoningen en 26 hoek- en rijwoningen. En een gedeelte van plan de Brink bestaat uit 66 huurwoningen.

De koopwoningen in plan De Brink hebben een EPC waarde van 0,4 en zijn allen voorzien van energiezuinige stadsverwarming. Tevens zijn zonnepanelen toegepast in het project.

De 66 huurwoningen zijn verkocht aan drie beleggers, namelijk Talis, Stienstra Beheer en Achmea Vastgoed. De 36 huurwoningen die gerealiseerd zijn voor Achmea zijn allen voorzien van zonnepanelen en hebben een EPC waarde van 0,0. Uiteraard zijn deze woningen ook aangesloten op de stadsverwarming. De overige huurwoningen hebben een EPC waarde van 0,4.