KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_01_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_02_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_03_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_04_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_06_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_07_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_08_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_09_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_10_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_18_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_21_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_22_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_27_s.jpg
KlokGroep_Oostflank_Wijchen_BASE_29_s.jpg
Luchtfotografie_Nuvastgoed-00350-7095.jpg
Alle projecten

Oostflank, Wijchen

Ontwikkelen Realiseren Binnenstedelijk Zorg Beschermd wonen

118 appartementen, 19 woningen

Wonen in de nieuwe wijk Oostflank Wijchen

Oostflank ligt in het centrum van Wijchen, ten oosten van het kernwinkelgebied, tussen de Meerdreef, Elckerlyckweg, De Renbaan, Oosterweg en de Meester van Coothlaan. In verschillende fases is hier gebouwd aan 165 nieuwe woningen in verschillende typen en prijsklassen.

Oostflank Wijchen

Oostflank wordt gekenmerkt door bijzondere gebouwen met de dorpse uitstraling en de allure die herkenbaar zijn voor Wijchen. Appartementen in een hofgebouw rondom een binnenhof, appartementen in lagere gebouwen en grondgebonden woningen. Er zijn koopwoningen, huurwoningen en zorgwoningen. Een gevarieerd aanbod.

In de eerste fase - die begin 2016 is gestart - heeft Van de Klok Bouw & Ontwikkeling twee appartementencomplexen met in totaal 44 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 26 koopappartementen in het 'Hofgebouw' en 18 in de 'Urban Villa. Tevens is een tweede Urban Villa met 18 koopappartementen gerealiseerd.

In totaal zijn in drie 'Hofgebouwen' de afgelopen jaren 82 appartementen gerealiseerd, waaronder 26 appartementen voor de vrije sector-huur (aangeboden door Newomij). Onder het Hofgebouw is een parkeergarage gerealiseerd die ruim voldoende parkeerplaatsen biedt voor de bewoners van Oostflank. De garage is vanuit de appartementen in het Hofgebouw en de Urban villa met een lift te bereiken.

Naast appartementen zijn ook 19 grondgebonden woningen gerealiseerd die de verbinding leggen tussen Oostflank en de bestaande centrumbebouwing. Tot slot is er, grenzend aan de fraaie pastorietuin, een woonzorgcomplex met 28 eenheden voor kleinschalig, beschermd wonen voor ZZG gebouwd.

Kortom, een veelzijdig project waar het fantastisch wonen is!