Hof van Campe, Ewijk-cluster 1a.1
Hof van Campe, Ewijk-cluster 1a.b
Hof van Campe, Ewijk-cluster 1a.c
Hof van Campe, Ewijk-cluster 1a.E

Hof van Campe, Ewijk

Hof van Campe, Ewijk-cluster 1a.d
KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_06.jpg
KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_02.jpg
KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_14.jpg
't Hof van Campe - Cluster 1a (1)
Alle projecten

't Hof van Campe - cluster 1a, Ewijk

Ontwikkelen Realiseren BaseHome

13 rij- en hoekwoningen en 1 twee-onder-een-kapwoning

Ruimte om te wonen

’t Hof van Campe ligt in de gemeente Beuningen, in de streek het Rijk van Nijmegen. Dichtbij de Overbetuwe en het Land van Maas en Waal kenmerkt deze streek zich door een zeer gevarieerd landschap. Beuningen is een aangename gemeente waar iedereen zich snel thuis voelt, met een rijk verenigingsleven, een gezellig winkelcentrum en verschillende leuke cafés en restaurants.

In 't Hof van Campe zijn 182 woningen gebouwd, waarvan 35 procent starters- en huurwoningen. De overige woningen zijn vrije sectorwoningen. De nieuwe wijk sluit perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing. Er zijn allerlei soorten huizen gebouwd: rijwoningen, twee-onder-een-kap, vrijstaand en appartementen. Allemaal gebouwd in een landelijke stijl met variatie in gevels en kappen en aandacht voor detaillering.

De wijk bestaat uit acht kleine buurten, die letterlijk in het groen liggen. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is plaats voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere buurt zijn eigen sfeer en architectuurstijl heeft. Tegelijk is 't Hof van Campe een samenhangend geheel. De buurten zijn onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voor komt. Er doorheen slingert de hoofdweg met lintbebouwing.