Vogelbuurt - fase 3 (1)
Vogelbuurt - fase 3 (2)
Vogelbuurt - fase 3 (3)
Vogelbuurt - fase 3 (4)
Vogelbuurt - fase 3 (5)
Vogelbuurt - fase 3 (6)
Vogelbuurt - fase 3 (7)
3119A_0002 Vogelbuurt F3 Medelsestraat - Tiel.jpg
3119A_0007 Vogelbuurt F3 Medelsestraat - Tiel.jpg
Alle projecten

Vogelbuurt - fase 3, Tiel

Onderhouden Ecoveren Renovatie

Groot onderhoud 27 woningen

De laatste fase van het groot onderhoud in de Vogelbuurt

Op basis van een presentatie in concurrentie is Van de Klok geselecteerd voor het bouwteam. Vanaf het moment van selectie is het project ook uitgevoerd conform een EcoVeren project. Dit betekent dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd in bewoonde situatie.

De werkzaamheden

De werkzaamheden zijn uitgevoerd aan zowel de binnen- als de buitenzijde van de woning. Bij elke woning is er vloer- en dakisolatie aangebracht.

Ook ging het bij dit project om gevelverfraaiingen, door het aanbrengen van nieuwe houten inzet kozijnen, nieuwe gevelbeplating en het vervangen van het gevelvoegwerk. Bij de dakwerkzaamheden zijn de dakpannen en de dakgoten vernieuwd. Van de bergingen zijn de asbest daken vervangen door nieuwe daken en zijn de bergingen geschilderd.

In de woningen zijn verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals het verwijderen van asbest en puin uit de kruipruimte, aanbrengen van mechanische ventilatie in de badkamer en trapkast, vervangen van bestaande plafonds op de slaapkamers in verband met brandveiligheid, bij een aantal woningen wordt de badkamer en de toilet vernieuwd.