Samenwerken met lef.jpg

Samenwerken met lef

Ons lef uit zich in de vernieuwende wegen die we inslaan, ontwikkelingen die we initiëren en risico’s die we durven nemen.

Lef vind je terug in de manier waarop wij met elkaar samenwerken. In ons interne traject ‘Klokken Gelijk’ stimuleren we onze mensen om niet alleen hun nek uit te steken, maar ook te zeggen wat ze denken en voelen. Het lef te tonen om hun grenzen aan te geven en om hulp te vragen. Uiteindelijk is dat nodig om samen onze doelen te bereiken. Want zo zijn we dan ook wel weer: we gaan voor resultaat.

En kijk ook eens naar woonbelevingscentrum LIV. Bij Van de Klok zagen we een kans om de kopers van onze nieuwbouwwoningen een comfortabelere klantreis te bieden en zochten partners om LIV te realiseren. Samen met hen, hebben we een adembenemende showroom neergezet van 3.000 m² met modelwoningen op ware grootte, waar we onze kopers ontvangen voor al hun woonkeuzes. Een echte eyecatcher in Nijmegen. En zo zetten we regelmatig stappen waar anderen zich niet zo snel aan durven te wagen.

Groeien met Van de Klok

Waarom zou je jouw loopbaan starten of voortzetten bij Van de Klok? Omdat je bij ons ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Dat kan in ons eigen opleidingsprogramma ‘KlokSchool’, in externe opleidingen of door middel van individuele coaching. Genoeg collega’s stroomden in als stagiair of junior en bewandelden hun carrièrepad binnen de organisatie.

We noemden het al: bij Van de Klok gaan we graag uitdagingen aan. Dat zie je terug in onze projecten, waar toch een aantal pareltjes van meesterwerken bij zitten. Hoe gaaf is het om daar aan te mogen werken! En je ziet het terug aan de manier waarop we met duurzaamheid en innovaties omgaan. Zo creëren we toekomstbestendige leefomgevingen, waarvoor we de beste mensen aantrekken.

Groeien met KlokGroep.jpg
Werkplezier en cultuur.jpg

Werkplezier en cultuur

Belangrijker nog vinden wij dat jij lekker in je vel zit. Gewoon, als mens. Daarom hebben wij de ‘mens-zaken’ goed geregeld en krijg je veel vrijheid om je werk zo in te richten dat het past bij jou. In ons comfortabele kantoor in Nijmegen krijg je bijvoorbeeld geen vaste werkplek, maar zoek je middels flexwerken de collega’s op die je nodig hebt voor jouw projecten.

Binnen onze club vind je mensen die plezier hebben in hun werk. Er wordt hard gewerkt, maar een prettig contact met collegas en gezelligheid op de werkvloer zijn minstens zo belangrijk. Bij Van de Klok wordt veel gelachen! Dat komt natuurlijk door de mensen, maar de informele activiteiten zoals de vrijdagmiddagborrel, de jaarlijkse bouwvakbarbecue en diverse (sportieve) activiteiten waar je buiten werktijd aan mee kunt doen, dragen daar zeker een steentje aan bij.

Samen vitaal

Als verantwoordelijke werkgever, hebben we het welzijn van onze mensen hoog in het vaandel. Vitaliteit speelt daarin een hele belangrijke rol. Om met energie zo goed en productief mogelijk te kunnen samenwerken, hebben we het programma ‘Fit de Klok rond’ in het leven geroepen. Daarin stimuleren we onze mensen het hele jaar door om gezond te eten, te bewegen en veilig te werken.

Zo kun je bijvoorbeeld fietsend werken op een desk-bike of werken aan een zit/sta-bureau. Iedere dag wordt er vers fruit aangeboden op kantoor. Naast de vaste hardloopgroepjes en wielerteams die er op uit trekken, zijn er regelmatig sportieve activiteiten en evenementen waar je vanuit Klok aan mee kunt doen. En er worden workshops en trainingen georganiseerd om extra aandacht te schenken aan de geestelijke gezondheid.

Alsof dat nog niet genoeg is, doen we er ieder jaar in september nog een schepje bovenop met de Gezonde KlokMaand, waarin we iedere dag voor andere challenges gesteld worden om je eigen vitaliteitsgrenzen te verleggen.

Samen vitaal.jpg

Waarom werken bij Van de Klok?

We kunnen je wel vertellen wie we zijn én waarom je bij Van de Klok moet werken, maar we laten het liever zien. Beelden zeggen tenslotte veel meer dan woorden.

Onze vacatures

Open sollicitatie

Interesse om bij Van de Klok te werken, maar heb je geen vacature gezien die bij je past? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons verder willen groeien. Stuur dus gerust een open sollicitatie. Wie weet creëer je jouw eigen droombaan.

Stage bij Van de Klok

Zoek je een geschikte stageplek of zit je in je afstudeerjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op diverse niveaus en voor verschillende opleidingen stageplaatsen aan. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Lees meer over onze stagemogelijkheden
Ontvang onze vacature-update 'Van de Klok Werkt!'

Open sollicitatie

Door het sollicitatieformulier in te vullen komt jouw open sollicitatie bij de juiste persoon terecht.

privacy beleid

privacy beleid