Onze organisatie is in de loop der jaren flink veranderd én gegroeid, maar in de basis zijn we nog steeds hetzelfde bedrijf. Door de korte communicatielijnen zijn we nog altijd flexibel, handelen we snel én blijven we innoveren. Onze mensen zijn trots op wie we zijn en wat we doen, de betrokkenheid is hoog. Wel is het nodig om te werken aan de professionalisering van onze besturing. Een groter wordende groep, met sterke dochters, vraagt daar immers om. Dat is af en toe best spannend. We zijn leergierig, open minded en houden elkaar graag scherp.

Wat ga je doen?

Je bent de ‘agendaregisseur’ van alle directie- en MT-vergaderingen. Je vertrekpunt daarbij is steeds opnieuw ons Beleids- en Jaarplan en de vier onderwerpen die daarin centraal staan: Klant en Markt, Financieel, Proces en Techniek, Mens en Organisatie. Je weet goed onderscheid te maken tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je combineert tact met stevigheid. Je voelt aan wanneer je agendering de prioriteiten of de werkwijze van een werkmaatschappij mogelijk doorkruist. Je vindt het een sport om daar respectvol én effectief mee om te gaan. Top-down en bottom-up communicatie; voor jou heeft dat geen geheimen.

Als bestuurssecretaris faciliteer je de ontwikkeling van KlokGroep en haar dochters op weg naar een slagvaardige organisatie, die goed gesteld staat voor huidige en toekomstige uitdagingen. Dat doe je – als spin in het web - met ziel en zakelijkheid.

Zo ziet jouw agenda eruit

Jij bent een belangrijke sparringpartner van de Holdingdirectie en van onze algemeen directeur – Ton van de Klok – in het bijzonder. Samen initiëren jullie bijeenkomsten en vergaderingen. Jij agendeert thema’s volgens de BOBI-methode (Beeldvorming -> Oordeelsvorming -> Besluitvorming -> Informeren organisatie) besluitvormingen zorgt voor adequate, eenduidige doorvertaling van besluiten van de Holdingdirectie naar relevante ‘tafels’ in onze organisatie (top-down). Je bereidt de agenda van de Holdingdirectie voor. Je weet wat er leeft in de verschillende bedrijven en zorgt ervoor dat relevante informatie als agendapunt op de directieagenda komt (bottom-up). Je weet je verzekerd van professionele ondersteuning door het directiesecretariaat dat zorgt voor de organisatie én de verslaglegging van de overleggen.

Jij denkt verder en doet meer

Je hebt een gezonde dosis ambitie. Je wilt je blikveld verbreden en bent meer dan geïnteresseerd in het ‘spel aan de bestuurstafel’. Je weet hoe belangrijk draagvlak is als je slagvaardig wilt blijven, waarbij ‘ieder zijn rol heeft’. Invloed zonder macht, dat past je. Je hoeft geen officieel mandaat te hebben om zaken voor elkaar te krijgen. Je persoon is genoeg. Je weet wanneer je moet luisteren en wanneer te adviseren. Je bent beslist niet bang. Dit alles doe je met de bagage van een academisch werk- en denkniveau. Je afgeronde (HBO- of WO) opleiding helpt je daarbij. En, niet onbelangrijk, je kent onze organisatie waarin je graag een volgende stap zou willen zetten.

Interesse gewekt?

Heb je interesse in deze rol, dan ontvangen we graag jouw motivatie voor deze inspirerende en uitdagende job. Je rolprofiel kun je downloaden. Wil je eerst meer informatie? Drink dan een kop koffie met Ton van de Klok, onze algemeen directeur.


Zet jij je volgende stap bij ons?
Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze nieuwe functie?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen.

Ton van de Klok Algemeen directeur KlokGroep

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid