computer.png

08.15 uur

“Mijn dag begint altijd met een goede kop koffie en het lezen en beantwoorden van e-mails. Daarna bereid ik de vergaderingen van die dag voor. Vandaag staat onder andere het wekelijkse overleg met het financiële team op de agenda!"

Jochem achter de PC.jpg
Puzzle.png

10.00 uur

“We maken alle rapportages binnen onze organisatie zelf, zodat we goed weten hoe we er financieel voor staan. Van ‘eenvoudige’ weekrapportages op projectniveau tot het samenstellen van de jaarrekeningen voor al onze verschillende werkmaatschappijen (+/- 50 stuks). Binnen het financiële team heb ik de eindregie. Belangrijk dus om wekelijks af te stemmen wat de status is van de verschillende rapportages en de overige werkzaamheden.”

Overleg Jochem met team.jpg
Spiegelei-wit.png

12.30 uur

“Tijd voor een smakelijk rustmoment! Lunchen kan op kantoor aan de grote lunchtafels en het is ook mogelijk om bij LIV te eten. LIV is het wooninspiratiecentrum wat direct aan ons kantoorpand in Nijmegen grenst. Alle collega's kunnen hier tegen een gereduceerd tarief genieten van culinaire hoogstandjes!”

Checklist.png

13.30 uur

“Samen met mijn collega Kees van den Berg, de administrateur van onze buitenlandse vestigingen, hebben we in Nijmegen een Skype-call van een half uurtje met Krzysztof Korzeniak. Krzysztof is onze collega van de Poolse Novaform vestiging; één van onze werkmaatschappijen. Heel even afstemmen hoe het daar gaat. Kunnen we misschien nog ergens helpen en wat zijn de actualiteiten?”

Overleg Jochem en Kees.jpg
computer.png

15.00 uur

“Vorig jaar juni zijn we overgegaan op 4PS; ons nieuwe ERP-systeem. Een omvangrijk en tijdsintensief project dat nog steeds onze aandacht vraagt. Waar kunnen we verbeteren in het proces bijvoorbeeld? En welke nieuwe functionaliteiten zitten er in de nieuwe release? Zijn die ook bruikbaar voor onze organisatie? Als voorzitter van de beheergroep ben ik verantwoordelijk voor de voortgang van het project, maar we doen dit natuurlijk met elkaar. Naast de beheergroep zijn er diverse werkgroepen actief op de werkvloer die meehelpen om 4PS verder te optimaliseren.”

Jochem met de 4PS groep.jpg
Educatie.png

16.00 uur

“Eén van de voordelen, van werken bij onze organisatie, is dat we een intern opleidingsinstituut hebben; KlokSchool. Vakinhoudelijke trainingen die worden gegeven door collega’s of externen. Hier leren we met én van elkaar. Samen met mijn collega Milon van Gemert, (bedrijfsjuriste) bereid ik de workshop ‘Bankgaranties en algemene voorwaarden’ voor. Dit keer geven we de workshop aan de projectontwikkelaars van Novaform. We praten ze bij over nieuwe ontwikkelingen en de belangrijkste do’s en dont’s.”

Jochem en Milon-2.jpg