computer.png

07.15 uur

“We hebben geen vaste kantoren, maar flexwerkplekken. Ik rouleer bewust van bureau en heb niet echt een favoriete plek. Meestal kies ik een bureau waar je staand aan kan werken. De dag begin ik met mails lezen en de agenda doornemen.”

Patrick van Lokven -entree.jpg
Checklist.png

10.00 uur

“Mijn afspraken wisselen van dag tot dag. Zo heb ik intern overleg met voorbereiders en realisatiemanagers of afstemmingsvergaderingen met de directie. Ook heb ik regelmatig gesprekken met externe partijen, als onderaannemers en co-makers. Doorgaans ben ik zo’n 2 uur bezig met deze vergaderingen.”

Patrick van Lokven -vergaderen.jpg
Lunch-3-wit.png (1)

12.30 uur

“Het ligt er maar net aan waar ik ben, dus ook mijn lunchmoment is ontzettend variabel. De ene keer eet ik mijn boterhammen met kaas of paté op kantoor, dan weer in de keet op de bouwplaats. En tussen de werkmomenten door neem ik een sneetje peperkoek of een stuk fruit uit de fruitmand van ons kantoor.”

Makelaar.png

13.00 uur

“Ik ben regelmatig op de bouwplaats te vinden om een indruk te krijgen van de werkzaamheden en om in de gaten te houden of alles op het gebied van tijd, kwaliteit, veiligheid en netheid in orde is. Dit maakt mijn functie als projectmanager dynamisch en veelzijdig. Ook de diversiteit van collega’s, op kantoor en op de bouwplaats, maakt mijn werk leuk. Feestelijke momenten zoals de sleuteloverdracht aan een tevreden klant, maar ook uitdagende momenten zoals overleg met advocaten en een bezoek aan de rechtbank.”

Patrick van Lokven -bouwplaats.jpg
computer.png

15.00 uur

“Bij Van de Klok ben je naast je inhoudelijke werkzaamheden ook bezig met algemene zaken. Zo ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw documentmanagementsysteem in de cloud, zodat mijn collega’s via zoekwoorden de stukken kunnen opvragen die zij nodig hebben.”

Patrick van Lokven -cloud.jpg
Sleutel.png

16.30 uur

“Mijn dag sluit ik af met de laatste mails bijwerken en verslagen maken van vergaderingen of werkbezoeken. Dan kan mijn avond beginnen en denk ik vast aan het eten, ontspannen en sporten.”

Header-Fit-de-Klok-rond.jpg