computer.png

08.00 uur

“Bij aankomst haal ik mijn werkbenodigdheden uit mijn persoonlijke kluis. Ik neem de afspraken van de dag kort door en bereid mij voor op een werkdag die nooit hetzelfde is. Daar is mijn functie te veelzijdig voor! De ene dag lees ik ‘s ochtends overeenkomsten door, de andere dag ben ik mensen aan het nabellen of de processen op rolletjes lopen.”

Rogier Jorritsma -naar huis.jpg
Puzzle.png

10.00 uur

“Ik ben vaak in gesprek met collega’s, intern en extern: van technische managers tot omgevingsmanagers en van architecten tot gemeentemedewerkers. Bij voorkeur voer ik een persoonlijk gesprek en houd ik het korter dan een uurtje. Door informeel van start te gaan, haal je het zakelijke ervan af. De spanning is weg en dan is iedereen op zijn best.”

Rogier Jorritsma -computerwerk.jpg
Spiegelei-wit.png

12.30 uur

“Als vader van drie kinderen is het ’s ochtends stevig aanpoten. Tijd om een lunchpakketje te maken heb ik vaak niet. Gelukkig kunnen we altijd bij ons restaurant in LIV terecht voor iets lekkers uit een groot en gezond assortiment. De club sandwich is mijn persoonlijke favoriet. Ik vind het heerlijk om met collega’s een lunchwandeling te maken.”

Makelaar.png

13.00 uur

“Mijn werkzaamheden op locatie zijn uitermate divers. Omdat ik actief ben in diverse fases, van initiatiefase tot bouwfase, heb ik te maken met diverse partijen. In het voortraject ben ik bijvoorbeeld bezig met mobiliteitsvraagstukken, zoals het voorgeschreven aantal parkeerplaatsen om aan de norm te voldoen en zit ik met de gemeente om de tafel. Verder in het proces kijk ik met energieleveranciers naar duurzame oplossingen om restwarmte richting woningen te leiden.”

Rogier Jorritsma -op de bouwplaats.jpg
computer.png

15.00 uur

“Terug op kantoor werk ik mijn administratie bij. Ik houd lokale ontwikkelingen in de gaten en houd contact met architecten over de planning. Dit alles in een werkomgeving waarbij er veel gelachen wordt. Ons kantoortuin creëert een open sfeer en er is veel onderling contact. Of het nou bij de koffieautomaat is, of aan de wastafel op het toilet, er is altijd een moment voor een leuk gesprek.”

Rogier Jorritsma - bureauwerk.jpg
Checklist.png

17.00 uur

“Ik streep mijn to-do-lijst af en inventariseer wat meegaat naar de volgende dag. Dan is het tijd om naar huis te gaan.

Rogier Jorritsma - naar huis.jpeg