KlokGroep is een familiebedrijf met een eeuw ervaring; robuust én slagvaardig. Een sterke moeder met vier dito dochters, die actief zijn in de vastgoedsector. Samen goed voor meer dan € 500 miljoen omzet, behoren we tot de top 15 van de Nederlandse bouwwereld en tot de top 5 van de woningbouwers in Nederland. Van de Klok, Novaform, Heilijgers en Adriaan van Erk zijn onze stevig lokaal verankerde ‘dochterbedrijven’. De diversiteit en kennis van deze ondernemingen is onze kracht. We kennen de markt op ons duimpje doordat we in bijna alle regio’s in Nederland actief zijn. Samen gaan we uitdagingen aan en geven we invulling aan grote huisvestingsvraagstukken. Vanuit een sterke financiële basis, met slagkracht én met oog voor mens en milieu.

Onze organisatie is in de loop der jaren flink veranderd én gegroeid, maar in de basis zijn we nog steeds hetzelfde bedrijf. Door de korte communicatielijnen zijn we nog altijd flexibel, handelen we snel én blijven we innoveren. Onze mensen zijn trots op wie we zijn en wat we doen, de betrokkenheid is hoog.

 

Wat ga je doen?

Je adviseert en initieert op diverse gebieden van het HR-vak en bouwt mee aan het realiseren van onze collectieve ambitie ‘een familiebedrijf met lef dat toekomstbestendige leefomgevingen creëert.’ Als Partner in Business faciliteer je alle mensen ‘buiten op onze projecten’ op weg naar een slagvaardige organisatie, die goed gesteld staat voor huidige en toekomstige uitdagingen. Dat doe je met ziel en zakelijkheid.Zo ziet jouw agenda eruit

Als HR Business Partner ben je voor het management en collega’s een proactieve sparringpartner. Je bent een échte verbinder. Vitaliteit, veiligheid, verzuim, in- door- en uitstroom en de ontwikkeling van mensen zijn thema’s waar jij je schouders onder zet. Je bent graag op onze projectlocaties en draagt bij aan een goede verbinding tussen ‘binnen’ en ’buiten’. Aantrekkelijk werkgeverschap, duurzame inzetbaarheid en bezetting staan hoog op de agenda. Je bent empathisch, open en doortastend. Werven van vakkrachten, zij-instromers, leerlingen en stagiaires: uitdagend? Kom maar op; jij wordt er enthousiast van en weet van wanten.

Jij denkt verder en doet meer

Als communicatieve teamspeler weet je de juiste personen en expertises bijeen te brengen om breed gedragen besluiten te nemen. Dit alles doe je met de bagage van een academisch werk- en denkniveau. Je afgeronde (HBO- of WO) opleiding op het vlak van Mens en Organisatie is je stevige fundament.

Goed luisteren en adviseren zijn twee vaardigheden die je uitstekend hebt ontwikkeld. Daarnaast ben je een scherpe waarnemer en sluit je goed aan bij de ander. Je durft een stapje verder te gaan. Je weet de M&O-strategie te vertalen naar tactische instrumenten, waarbij de aansluiting met je omgeving cruciaal is. Je werkt goed en graag op dit het snijvlak van mens- en organisatie.  

Samen met een team van zes collega’s geef je invulling aan het ambitieuze M&O-jaarplan – ‘wat morgen nodig is, nu reeds doen’. Digitalisering van onze dienstverlening geschiedt via het AFAS platform. Ervaring met dit systeem is een pré.

Heb je interesse in deze rol en (minimaal een eerste) werkervaring in het vak, dan ontvangen we graag jouw motivatie voor deze inspirerende en uitdagende job. Wil je eerst meer informatie? Drink dan een kop koffie met Angela van de Loo, onze directeur M&O.

 

Goed werken & Leven

  • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.
  • Ruimte om je kwaliteiten volledig te benutten en jezelf verder te ontwikkelen.
  • Deelname aan ons programma 'Fit de Klok rond'. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit.
  • Een modern kantoor van alle gemakken voorzien, een laptop en smartphone van de zaak.
  • De mooiste projecten op unieke locaties.

Kijk wat we nog meer te bieden hebben ›

Zet jij je volgende stap bij ons?
Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze leuke functie.

Marion van Vught HR-coördinator

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid