Of jouw voorkeur nou uitgaat naar nieuwbouwprojecten, of dat je enthousiaster wordt van onderhouds-, renovatie- of transformatiewerken in woon- en werkomgevingen; als je bij ons familiebedrijf aan de slag wilt, kun je als timmerman alle kanten op. Kies maar!

Zo ziet jouw agenda eruit

Ga je voor een functie als timmerman in bestaande woon- en werkomgevingen, dan word jij ingepland op kortlopende projecten. Doorgaans zijn dit verbouwingen voor diverse opdrachtgevers uit de zakelijke markt. Denk aan woningcorporaties, onderwijs- of zorginstellingen en retailorganisaties. Jij verzorgt alle voorkomende timmerwerkzaamheden, en bent op de werkvloer het eerste aanspreekpunt van Van de Klok. Je hebt daarbij veel contact met de realisatiemanager. Het team waar jij mee samenwerkt, bestaat uit metselaars, stukadoors, tegelzetters, timmerlieden, een loodgieter en een elektromonteur. Je werklocatie varieert per project, en zou zomaar iedere dag anders kunnen zijn. Het kantoor en de werkplaats van de afdeling Onderhoud & Beheer zijn in Cuijk en hier ben jij regelmatig te vinden voor laden, lossen en werkoverleg.

Gaat jouw hart juist sneller kloppen van nieuwbouw? Lijkt het jou machtig mooi om deel uit te maken van een team dat samenwerkt aan de realisatie van onze woningbouwprojecten? Ook dan ben je bij Van de Klok aan het juiste adres! In jouw rol als timmerman, verzorg je op een nieuwbouwlocatie alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden. Je hebt daarbij veel contact met de (assistent) realisatiemanager en onze co-makers. Je werkplek is afhankelijk van de locatie van het project, maar is veelal in de regio Arnhem-Nijmegen.

Jij denkt verder en doet meer

Je neemt initiatief en hebt oog voor detail, je werkt graag samen met collega's en co-makers en je gaat geen uitdaging uit de weg. Bij Van de Klok werken we steeds meer met ondersteuning van digitale middelen; enige affiniteit met digitaal werken is dan ook handig als je bij ons aan de slag gaat. Je bent niet bang om uit te spreken wat je denkt en voelt, en weet hoe je dat op een respectvolle manier doet.

Voor een rol als timmerman aan onderhouds-, renovatie- of transformatiewerken, zijn we op zoek naar ervaren, servicegerichte vaklieden met sociale vaardigheden. Je bent immers de vakman die namens Van de Klok zelfstandig op pad gaat en in uiteenlopende omgevingen je werk doet. Je snapt dat het dan belangrijk is dat je met verschillende doelgroepen weet om te gaan.

Voor onze nieuwbouwprojecten is het mooi meegenomen als je een timmeropleiding hebt afgerond, maar we vinden het belangrijker dat je handig bent en van aanpakken weet. Het timmerwerk leren we je ‘on the job’ dan wel. Werkkleding en gereedschap krijg je sowieso van ons. Natuurlijk moeten het werken op een bouwplaats en ons bedrijf je ook aanspreken. Heb je ervaring in een ander vakgebied maar wil je de switch maken naar nieuwbouw? Ook dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Dit krijg je van ons

  • Een salaris conform bouw cao, dus een basisloon van € 2.750 bruto per maand. Afhankelijk van de ervaring die je meeneemt, krijg je daar van ons nog een prestatietoeslag bovenop
  • Uitzicht op een vast contract
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, eveneens conform bouw cao, waaronder een goede pensioenregeling en 30 vakantiedagen. Aanvullend krijg je nog een winstdelingsregeling van Van de Klok
  • Werkkleding en goed gereedschap om je werk te kunnen doen
  • Waardering voor wat je doet en doorgroeimogelijkheden in een brede organisatie
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Via ons eigen ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen en individuele coaching
  • Een gezonde werkplek en deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’
  • Een toonaangevend familiebedrijf als werkgever: persoonlijk, betrokken en gezellige collega’s

Kijk wat we nog meer te bieden hebben ›

Spraakmakende projecten

Van de Klok heeft tal van projecten op stapel in uiteenlopende disciplines.

Op dit moment zijn we volop bezig met het luxueuze appartementencomplex Loyd en realiseren wij de Havenkade, beide in Nijmegen. In Zevenaar realiseerden we in rap tempo 9 woningen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik hebben gemaakt van innovatieve prefab onderdelen. En wat dacht je van de 130 woningen van de Historische Tuin in Nijmegen. Aan zulke projecten mag jij je steentje bijdragen!

Of gaat je voorkeur meer uit naar renovatie- en onderhoudsprojecten? Voor ABN AMRO verbouwen we door heel Nederland filialen die zo energiezuinig en circulair mogelijk zijn, volgens het Greene concept. Ook voor ING realiseren we bankshops die met hun tijd meegaan. In Nijmegen transformeren we het iconische fabriekspand van de Vasim, en aan het Floraplein in Eindhoven hebben we onlangs een grootschalige renovatie van 77 naoorlogse woningen opgeleverd.

20210319_LLOYD_ext_cam1---web.jpg

Impressie LOYD (gebouw Fallingwater)

20210319_LLOYD_ext_cam3.jpg

Artist Impressie van het luxe appartementencomplex Loyd, NIjmegen

20210319_LLOYD_ext_cam4.jpg
JURY - Havenkade Nijmegen - 10 Overview three building designs at the Waal by JURY.jpg

Havenkade vanaf de stadszijde

JURY - Havenkade Nijmegen - 02 Tower sculpture icon at the Waal.jpg
JURY - Havenkade Nijmegen - 03 Tower sculpture icon at the Waal plus two building designs.jpg

Het openbare gebied gaat over in de groene binnentuinen van Havenkade in Nijmegen

Ext9.jpg
Ext12.jpg
Ext3.jpg
KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_a.jpg
KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_d.jpg
ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf005-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf012-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

KlokHolding_VASIM_BASE_02_s.jpg
Grand Opening-LR.jpg
Enthousiast geworden?
Solliciteer nu!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze functie?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze leuke functie.

Marion van Vught HR-adviseur

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid